Arsim

22 Tetor, 2022

A duhet kompensim shtesë për mësimdhënësit për punë gjatë së shtu...

Sindikata e Bashkuar të Arsimit dhe Shkencës e Kosovës (SBASHK), ka kërkuar...

Arsim

13 Tetor, 2022

MAShTI nuk heq dorë: Të shtunën mbahet mësim

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka njo...

Arsim

08 Tetor, 2022

Jasharaj-Nagavcit: Dhe urdhra sa për t’i hyrë në qejf shefit të m...

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, i ka reaguar ministres së Arsimit, ...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura