Rrebesh breshëri në Ferizaj

Nga ora 15:15 Ferizajn e kaploi një furtunë shiu e përcjellur me të reshura të mëdha të shiut dhe breshërit, të cilat edhe në këto momente po vazhdojnë. Breshëri, i cili vende vende ka rënë edhe në madhësi deri në 2 cm ka vështirësuar lëvizjen e njerëzve dhe veturave, ndërkaq akoma nuk dihet për dëmet që u janë shkaktuar pronave dhe kulturave bujqësore.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.