Sonte vazhdon faza e dytë e dezinsektimit hapësinor

Sonte (02.07.2018) nga ora 20:00 do të fillojë dita e dytë e fazës së dytë për dezinsektimin hapësinor të qytetit të Ferizajt që ishte ndërprerë për shkak të motit jo të favorshëm.

Do të fillohet nga parku ‘’Liria’’ dhe ana lindore e qytetit ku do të përfshihen rrugët ‘’Ahmet Kaçiku’’, ‘’Rexhep Bislimi’’, ‘’Vëllezërit Gërvalla’’, ‘’Kadri Zeka’’, ‘’Driton Islami’’, ‘’Reçaku’’ deri në magjistrale, po ashtu do të përfshihen dhe disa fshatra.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.