Kompleksi banesor që nuk na nevojë për aksione pastrimi

Derisa në të gjithë Kosovën realizohej aksioni për pastrimin e mbeturinave, një gjë e tillë nuk po ndodhte në kompleksion banesor ”Euro Invest” në Ferizaj, meqë sipas banorëve që jetojnë aty, aksione të tilla në këtë kompleks realizohen çdo ditë.

“Këtu ambienti është shumë i mirë, shumë i pastër, kompania në fjalë “Euro Invest”e mirëmbanë shumë mirë, ka rregull, ka pastërti, këndi i fëmijëve është gjithmonë i mirëmbajtur dhe këtu për mendimin timë nuk ka nevojë për pastërti tjetër”, tha banori Nikollë Uka.

 “Prej fillimit është pastërtia në nivel, ka rregull, edhe banorët e ruajnë, por ka ndihmës në vazhdimësi, këtu nuk ka nevojë për aksione “Ta pastrojmë Kosovën”, tha banori Ramadan Hasimi.

“Jam shumë e kënaqur me këtë ambient, për pastërti shihet gjithmonë, edhe pse është duke u bërë ndërtim ende, jo që jetoj unë këtu, por kam dëgju edhe nga të tjerët që këtu është shumë më mirë, ndërsa për mbeturina këtu nuk bëhet fjalë, nuk ka asnjëherë”, tha banorja e këtij kompleksi Hanumshahe Hoxha.

Kompleksi ”Euro Invest” ka nisur së ndërtuari në vitin 2011, ndërsa planifikohet që brenda tij të ndërtohen edhe objekte të tjera banesore.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.