Kelmendi e Krasniqi me të arta kurse Gjakova me medalje të argjendtë në Uzbegistan

Nga Turneu Grand Prix që po mbahet në Tashken të Uzbegistanit, tri xhudistet kosovare kthehen me medalje.
Kampionia Olimpike, Majlinda Kelmendi ka fituar Medaljen e Artë pasi në finale mposhti zviceranen Çop në kategorinë deri në 52 kilogramë.
Të artën e fitoi edhe Distria Krasniqi e cila në kategorinë deri në 48 kilogramë mposhti xhudisten Eva Çernoviçkin.
Kurse Nora Gjakova është mposhtur në finale të kategorisë deri në 57 kilogramë, për të mbyllur ditën e Kosovës me tri medalje, dy të Arta dhe një të Argjendtë.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.