Kosova përfshihet në Apple Store dhe Apple Music

Cupertino, Kaliforni – Kompania amerikane Apple ka njoftuar se duke filluar nga sot, ka shtuar numrin e klientëve në të gjithë botën të cilëve u ofron shërbimet më të njohura të kësaj kompanie App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts dhe iCloud, të cilat  tani janë në dispozicion edhe në 20 vende të tjera, ndërsa Apple Music në 52 vende të tjera.

“Ne jemi të të lumtur që përdoruesve t’u ofrojmë shërbimet më të dashura të Apple në më shumë vende se kurrë më parë,” tha Oliver Schusser, nënkryetar i Apple për Apple Music dhe Content International.

“Shpresojmë që klientët tanë do të mund të gjejnë aplikacionet, lojërat, muzikën dhe podcast-et e tyre më të preferuara, gjersa kënaqemi me krijuesit, artistët dhe zhvilluesit më të mirë në botë.”

App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts dhe iCloud tani janë në dispozicion në vendet dhe rajonet e mëposhtme:

Afrika: Kameruni, Bregu i Fildishtë, Republika Demokratike e Kongos, Gaboni, Libia, Maroku, Ruanda dhe Zambia.

Azi-Paqësor: Maldive dhe Burma.

Evropa: Bosnja dhe Hercegovina, Gjeorgjia, Kosova, Mali i Zi dhe Serbia.

Lindje e Mesme: Afganistani (përjashtuar Apple Music) dhe Iraku.

Oqeani: Nauru (përjashtuar Apple Music), Tonga, dhe Vanuatu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220