Qytetarët anembanë botës po ballafaqohen me rrezikun nga Koronavirusi si dhe me mungesë të pajisjeve mbrojtëse siç janë maskat dhe syzet. Mirëpo, ca njerëz të lirë me kreativitet të theksuar, gjithmonë gjejnë zgjidhje, duke bërë improvizime nga më të ndryshmet.

Redaksia jonë ka përzgjedhur disa nga foto më interesante që po sillen në web:

1. Gjyshja e buzëqeshur
2. Kjo domate paska erë të mirë…
3. NoseBAG TM
4. Barnie in da house
5. Vadereta në Kanada

6. I obsesionuar me Snorkelët
7. Dashuria në NY
8. Ku mbetën kanaqet e tërfilit?
9. Më mirë me maskë??
10. S’mund të ndahet nga hudhrat…
11. Makina ime, jeta ime…
12. Tjetri..?
13. Snorkelët pas udhëtimit
14. Pak e tepruar?

Të ngjashme

Të tjera