Lidhja Rajonale e Futbollit të  Ferizajt së bashku me Federatën e Futbollit të Kosovës organizuan sot ceremoninë për ndarjen e kupave për  klubet kampione në kategoritë  U13, U15 dhe U17.

 Kampionët të cilët kishin trimfuar gjatë sezonit ishin klubi i futbollit “Dinamo”, ai i “Vizioni”-it dhe klubi i futbollit “Ferizaj”, të cilët sot edhe u shpërblyen me kupa e medalje për suksesin e arritur.

“Sot i kemi thirrur për me ua nda nga një shpërblim kampionëve edhe pse në gjysmë të kampionatit nuk ndahen shpërblime, por duke e parë situatën me pandeminë vendosëm t’i shpërndajmë sot. Sot janë paraparë që klubi i “Dinamos”, “Vizioni” dhe ”Ferizaj” që janë kampion të marrin kupat dhe medalje”, tha   Afrim Haliti, kryetar i Lidhjes Rajonale të Futbollit të Ferizajt.

Trajnerët e klubeve triumfuese thanë se këto medalje dhe kupa do të jenë motiv për lojtarët.

Sot kemi marrë medalje dhe kupa për vendin e parë, për shkak të pandemisë që u ndërpre kampionati ne kemi qenë në vend të parë dhe jemi shpallur kamipon dhe sot Lidhja Rajonale e Futbollit po i shpërndanë mirënjohjet për vendin e parë dhe të dytë, këto medalje janë të mira për lojtarë pasi rrisin motivin për punë, për lojë e për gara, pasi kjo kohë është pak e vështirë për fëmijë, por po  shpresojmë që në vjeshtë do t’i rikthehemi normalitetit”, tha  Fatlum Hajrullahu, trajner i  KF “Ferizaj” për pionerët.

 “Është një motiv shtesë pasi që marrë parasysh kohën e pandemisë e cila na ka neglizhuar punën dhe si shpërblim që kemi qenë në vendin e parë në gara regjionale sot edhe jemi duke u shpërblyer”, tha  Vigan Shaqiri, trajner i KF “Vizioni”.

“Çdo trajner po të ishte në pozitën tonë do ta ndjente vetën krenarë dhe të lumtur, edhe ne sot kemi arsye të gëzohemi, pasi me punën që kemi bërë kemi arritur ta realizojmë qëllimin si ekipi më i mirë në regjionin e Ferizajt për U13”, tha Fatos  Ademi, trajner i KF “Dinamo”.

Komiteti Ekzekutiv në Federatën e Futbollit të Kosovës tashmë e ka shpallur të mbyllur ciklin garues 2019/20 për grupmoshat e reja.

Të ngjashme

Të tjera