8 mjekë dhe 15 infermierë të Spitalit të Ferizajt të infektuar me Covid-19

Në Spitalin e Përgjithshëm të Ferizajt aktualisht po trajtohen 34 pacientë, 8 prej të cilëve janë të infektuar me Covid-19, ndërsa 26 të tjerë janë në pritje të rezultateve laboratorike.

Drejtori i Spitalit të Ferizajt Jeton Zeqiri, tha se 3 prej pacientëve të shtrirë në këtë spital janë në gjendje kritike, ndërsa me oksigjeno-terapi po trajtohen të gjithë të hospitalizuarit.

Ai njoftoi se me koronavirus janë të infektuar edhe 8 specialistë të këtij spitali, 15 infermierë dhe 5 staf tjetër.

Zeqiri tha se gjatë ditës së sotme në këtë spital ka vdekur një person, mirëpo ende nuk dihet se a ka qenë i infektuar me koronavirus apo jo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.