Stuhia bën dëme edhe në Sojevë

Stuhia e erës dhe breshërit që e goditi Ferizajn gjatë orëve të pasdites, ka shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale dhe bujqësore në këtë komune. Era e fuqishme ka dëmtuar kulmet e disa shtëpive në fshatin Sojevë, me ç’rast nuk u kursyen as veturat e disa banorëve te atyshëm, e as disa kultura bujqësore. Disa banorë të fshatit Bibaj poashtu kanë bërë të ditur se stuhia ka dëmtuar edhe ekonomitë familjare të këtij fshati, ndërsa e tërë kjo zonë ka mbetur pa energji elektrike, pas dëmtimit të disa shtyllave elektrike. Fotot nga vendi i ngjarjes janë kontribut i këshilltarit komunal Xhevat Sallahu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.