GJYSMËVJETORI I PARË MBYLLET MË 18 DHJETOR

Gjatë një vizite në komunën e Ferizajt, ministri i arsimit të Kosovës, Ramë Likaj njoftoi sot se në kuadër të masave të reja për parandalimin e përhapjes së COVID-19, ministria e arsimit të Kosovës ka vendosur që  gjysmëvjetori i parë në shkollat fillore të dhe mesme të përfundojë më 18 dhjetor të këtij viti, ndërsa gjysmëvjetori i dytë të fillojë më 11 janar 2021.   

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220