Nëna e pilotit të UÇK-së: “Na zgjidhje tjetër s’kena, përpos juve!”

Pas vizitës se djeshme të përbashkët të kandidatit për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti, dhe kandidates për presidente të vendit, Vjosa Osmani bërë një biznesi në Ferizaj, bujë të madhe në media bëri porosia e zonjës Drita Osmani, përndryshe nënë e pilotit të ndjerë të UÇK-së Besnik Osmani nga Ferizaj. Ajo iu drejtua dy pretendetëve për postet më të larta të vendit me fjalët:

   “Tash naj prunën punën djemtë e tanë mos me mujt me punu këtu, kanë kry shkolla. Janë me shkolla, të edukuem e të arsimuem, tana i kanë. Po, na s’i kem ma djemtë n’shpi. Ç’ka me ba na?  I kemi rritë, i kemi eduku…me i pasë ngat evlad… E jo kështu.  Nëse punoni për popull, për shtet, keni me e pasë mbështetjen gjithmonë e jetë, keni me e pasë!

Nëse punoni për xhepat e juve, na ju hjekmi, sikur ata! Se këta, e kanë çue gatë, 21 vjet – shumë… janë ba milionera, miliardera. Po na s’ju lojmë qikaq gat me shkue!”

Në këto komente të nënës së pilotit të UÇK-së, kandidati për kryeministër, Albin Kurti duartrokiti me një pasion të rrallë, ndërsa presidentja në detyrë iu përgjigj ”Jo, mos na lini asnjë ditë!”.

Në fund, zonja Drita Osmani iu drejtua dy kandidatëve me fjalët:

“Na zgjidhje tjetër s’kena, përpos juve!”

Drita Osmani: Na zgjidhje tjetër s’kena, përpos juve (klip i autorizuar për përdorim nga KTV)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220