602 raste aktive me COVID-19 në Ferizaj

Gjatë 24 orëve të fundit në Ferizaj janë konfirmuar 53 raste të reja me COVID-19, ndërsa është shënuar një rast i vdekjes i moshës 81 vjeçare.

Bazuar në të dhënat e fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike në Kosovë, numri i rasteve aktive në Ferizaj është 602.

Pas rritjes së numrit të të infektuarve me koronavirus në Ferizaj, në Spitalin Rajonal përveç repartit të Kirurgjisë dhe atij të Gjinekologjisë, të gjitha hapësirat e tjera janë shndërruar në reparte infektive.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220