3 të vdekur nga COVID-19 brenda 24 orëve në Ferizaj, IKSHPK raporton vetëm 1

Gjatë 24 orëve të fundit, që përfshin periudhën kohore ndërmjet orës 15:00 të ditës së djeshme e deri sot në orën 15:00,  në Spitalin e Ferizajt kanë vdekur tre pacientë nga pasojat e infekimit me COVID-19. Personat që ndërruan jetë nga ky virus janë Xh.A i lindur në vitin 1941, Gj.M i lindur në vitin 1961 dhe  E.SH e lindur në vitin 1936. Mirëpo në njoftimin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, thuhet se në Ferizaj gjatë 24 orëve të fundit ka ndërruar jetë vetëm një pacient.

Të dhënat për pacientët e vdekur në Ferizaj janë marrë nga fletëlëshimi i Spitalit, ku bëhet e ditur se njëri person ka ndërruar jetë në repartin e Pediatrisë, njëri në Kirurgji, ndërsa tjetri në Emergjencë.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220