Kryetari aktual i Ferizajt Agim Aliu, u kandidua përsëri për këtë pozitë nga Partia Demokratike e Kosovës.
Zyrtarizimi i kandidaturës së tij u bë në prani të ushtruesit të detyrës së kryetarit të PDK-së Enver Hoxhaj, gjatë një aktiviteti të organizuar në ambientet e sallës së sportit ”Bill Clinton” në Ferizaj.
Me këtë rast Aliu tha se qeveritë e kaluara në Ferizaj kanë sjellur pabarazi, por me fitoren e tij Ferizajt iu kthye zhvillimi e barazia.
Aliu shtoi se janë në kapërcim të pritjeve të vitit 2017 dhe se projektet e qeverisjes së tij kanë gërshetuar përkushtimin për të gjitha moshat, pavarësisht se ishte qeveria që në poste udhëheqëse kishte moshën më të re. Aliu tha se ka projekte per ndryshimin e Ferizajt deri ne vitet 2030 e 2035.

Ndërsa, U.D i Kryetarit të PDK-së Enver Hoxhaj, tha se puna e Aliut po e ndryshon Ferizajn.

Të ngjashme

Të tjera