Ferizaj “stoliset” edhe me një deponi ilegale të mbeturinave

Në qytetin e Ferizajt ka “lulëzuar” edhe një deponi ilegale e mbeturinave. Banorëve dhe atyre që kanë lokalet e veta afër rrethit tek Spitali i Ferizajt, po u shfaqen përpara lloje të tilla të mbeturinave që u hodhën nga persona të pandërgjegjshëm.

“Bërllokun vijnë dhe e hedhin qytetarët nga anët tjera edhe e hudhin shumë keq këtu, duhet me e ba ni kërkesë tek Agim Aliu por besoj që Agim Aliu nga kish ba zgjidhje sepse shumë keq po e hedhin dhe e pengon ambientin kështu, shumë ajri i papastër”. –  thotë Edison Kosumi banor i kësaj ane.

E Naim Nuhiu, zëvendëskryeshef i kompanisë “Pastërtia” pasi që u njoftua nga Televizoni Tema për këtë deponi premtoi largimin e saj.

“Ajo deponi e krijuar aty është deponi ilegale, zakonisht këto deponi ilegale bëhen në bashkëpunim me drejtorinë për shërbimet publike dhe “Pastërtia” sipas marrëveshjes, përmes tyre e bëjmë edhe tërhekjen e tyre, në mënyrë që Komuna t’i mbulojë shpenzimet pastaj. Meqë deponia është e vogël, kompania jonë do të ndalet dhe do e heqë edhe atë deponi. U bëjmë thirrje edhe qytetarëve të Ferizajt që të mos hudhin mbeturina dhe të krijojnë deponi ilegale pasi që krijohet pamje e keqe për qytetarët tanë por edhe për vizitorët”.

Pas interesimit të Televizioni Tema për realizmin e kësaj storjeje, deponia ilegale në fjalë ishte larguar gjatë orëve të pasditës së sotme.