Sibel Halimi kandidate e LDK për Ferizaj?

Deri para pak kohësh ishte pjesë e shoqërisë civile dhe analiste politike. Por para disa muajsh, Sibel Halimi e cila me prejardhje është nga Ferizaj aderoi në LDK dhe tani është zëdhënëse e kësaj partie.

E javëve të fundit emri i Halimit është lakuar shpesh si kandidate për kryetare të Ferizajt nga kjo parti.  Në kurreshtjen e Televizionit TEMA për këtë çështje, ajo u përgjigj:

“Nëse pyetna personalisht, jo nuk jam e gatshme. Por sido që të jetë, nëse qyteti ka nevojë për mua, natyrisht që do të vij”, u shpreh zëdhënësja e LDK-së

Sibel Halimi është doktorante në Sociologji dhe njihet si veprimtare për të drejtat e njeriut.