Drejtori i kundërkandidon kryetarit për kreun e Ferizajt

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, sot zgjodhi që të kandidojë Arben Halilin, për kryetar të Ferizajt.
Halili tash për tash është Drejtor për Shërbime Publike dhe Emergjencë në pushtetin aktual lokal në Ferizaj, si pjesë e Koalicionit në Qeverisjen lokale në mes të PDK-së & AAK-së.
Ishte, vet lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj ai i cili e zyrtarizoi kandidimin e Halilit për kreun e Komunës së Ferizajt.
Në publikimin e tij në Facebook, Haradinaj kandidaturën e Halilit e quajti si “oferta më e mirë kadrovike dhe me programin më të mirë qeverisës”.
Interesantja e krejt këtij kandidimi ishte se kryetari i degës së AAK-së në Ferizajt, Xhavit Zariqi në seancën fundit e Kuvendit Komunal më 29 qershor, e parashikoi mandatin e dytë të kryetarit aktual Agim Aliu.
Xhavit Zariqi, Kryetar i AAK-së në Ferizaj:
“Projektet madhore të parapara janë me të vërtetë gjithëpërfshirëse që mendoj se janë në interes të qytetarëve dhe ne duhet t’i gëzohemi realizimit, të cilat kemi pritë me vite të tëra për t’u realizuar. Besoj që do të realizohen shpejtë, sigurisht edhe në mandatin e ardhshëm të ri të zotrit Aliu do të kemi edhe projekte të tjera nga investitorë tjerë si Qeveria dhe donatorëve tjerë”.
Arben Halili ka të përfunduar studimet master në shkencën e biologjisë.