Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti në ora 8:00 një pres konferencë, ku u bë e ditur se të gjitha qendrat e votimit në Kosovë janë hapur me kohë dhe se procesi është i rregullt.

Valmir Elezi, zëdhënës i këtij komisioni, bëri të ditur se në këto zgjedhje votuesit do të mund t’i drejtohen kutive të votimit në 883 qendra të votimit me gjithsejt 4477 vendvotime në 38 komuna të Kosovës.

Sipas raportimeve nga mediat në veri të Kosovës, procesi zgjedhor edhe në komunat me shumicë serbe  po vazhdon me rregull dhe se të gjitha qendrat e votimit janë  hapur në ora 7:00.

Të ngjashme

Të tjera