Një rast i vjedhjes së rëndë ka ndodhur të dielën në fshatin Gaçkë.

Ankuesi ka raportuar se persona të panjohur i kanë hyrë në shtëpi dhe i kanë vjedhë para dhe ari, përcjell TV TEMA.

Raporti i plotë i Policisë:

VJEDHJE E RËNDË

Fshati Graçë, Ferizaj 18.09.2022 – 22:55. Ankuesi kosovar ka njoftuar se në shtëpinë e tij kanë hyrë persona të panjohur dhe prej aty kanë vjedhur para kesh dhe ari.

Të ngjashme

Të tjera