Lëvizja Vetëvendosje në Ferizaj njoftoi se janë certifikuar kandidatët për kryetar të qendrës, kryetar të grave dhe të rinjve.

Derisa për kryetare të grave brenda kësaj dege në Ferizaj janë certifikuar dy kandidate: Yllka Neziri Hyseni dhe Shqipe Jashari, për kryetar të degës dhe të të rinjve janë vetëm nga një kandidat.

Për kryetare të degës është certifikuar vetëm Fatbardha Zogaj Reka, kurse për të rinjtë Diar Hamiti.

Më herët, kandidaturën për të parin e LVV-së në Ferizaj e kishte shpallur edhe Valon Ramadani, kryetar i deritashëm i kësaj dege, deputet në Kuvendin e Kosovës dhe kandidat i VV-së për Kryetar të Ferizajt në zgjedhjet e fundit lokale.

Njoftimi i plotë nga LVV në Ferizaj:

KZP ka çertifikuar për pozitat drejtuese të Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Ferizaj kandidatët/et për pozicionet:

 Kryetare të Qendres së LVV në Ferizaj

Fatbardha Zogaj Reka

  Kryetare të GVV;

Yllka Neziri Hyseni

Shqipe Jashari

 Kryetar të RVV;

Diar Hamiti

Suksese!

Të ngjashme

Të tjera