Policia Rajonale e Ferizajt njofton se në Han të Elezit dhe në Ferizaj janë gjetë mjete shpërthyese.

Derisa në Han të Elezit FSK-ja ka bërë tërheqjen e mjetit të dyshimtë, në Ferizaj u konstatua se mjeti nuk ishte shpërthyes, përcjell TV TEMA.

Njoftimi i plotë nga Policia:

GJETJE E MJETIT TË PASHPËRTHYER

·         Fsh. Rezhanc, Hani i Elezit 27.11.2022-11:09. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se në pyllin afër lagjes së tij kishte vërejtur një mjet të dyshuar të pashpërthyer. Njësiti policore kanë bërë sigurimin e vendit të ngjarjes, ndërsa njësitë përkatëse të FSK-së kanë bërë tërheqjen e mjetit të dyshimtë.

·         Fsh. Sojevë, Ferizaj 28.11.2022-16:30. Ankuesi  mashkull kosovar ka njoftuar se në arën e tij ka hasur një mjet të dyshimtë të pashpërthyer. Njësia policore është në sigurim të vendit të ngjarjes ndërsa njësia përkatëse për deminim ka konstatuar se mjeti i dyshuar nuk ështe mjet shpërthyes.

Të ngjashme

Të tjera