Derisa një person nga Ferizaj po kalonte në pikëkalimin kufitar me Shqipërinë në Vërmicë ai u arrestua.

Arrestimi i tij erdhi pasi që ishte i denuar nga gjykata dhe u dërgua në vuajtje të denimit.

Njoftimi nga Policia Rajonale e Ferizajt:

ARRESTIM I PERSONIT TË KËRKUAR

PKK Vërmicë 08.01.2023 – 22:20. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Të ngjashme

Të tjera