25 aksidente trafiku kanë ndodh gjatë javës së kaluar në rajonin e Ferizajt.

Nga to 11 me lëndime e 14 me dëme materiale, përcjell TV TEMA.

Policia e Ferizajt njofton se gjatë kësaj kohe ka heq 20 patentë shoferë dhe ka shqiptuar 1361 gjoba në trafik.

Raporti i plotë i Policisë:

Policia Rajonale e Ferizajt ka ndërrmarrë një sërë aktivitetesh në identifikimin e kundërvajtësve të ndryshëm në komunikacion, me qëllim parandalimin e aksidenteve. Në kuadër të këtyre aktiviteteve policia rajonale e Ferizajt gjatë javës që shkoi, nga data 03-09/04/2023 ka shqiptuar 1361 gjoba kundërvajtëse, ndërsa ka hequr edhe 20 patentë shoferë për drejtuesit që kanë shkaktuar kundërvajtje më të rënda në komunikacion.

Ndërsa, janë raportuar 25 aksidente, prej tyre:

– Aksidente me lëndime, 11

Persona të lënduar, 20

– Aksidente me dëme materiale, 14

Policia Rajonale e Ferizajt do të vazhdojë me aktivitete të shtuara, me synim parandalimin e aksidenteve në komunikacionin rrugor dhe apelon tek shoferët që të bëjnë kujdes në komunikacionin rrugor.

Ndërsa, ftojmë qytetarët që të bashkëpunojnë më policinë.

Për të gjitha kundërvajtjet që shkaktohen në komunikacion, të njoftojnë menjëherë policinë, stacionin më të afërt, apo përmes aplikacionit digjital ‘’Lajmëro Policinë ‘’ dhe në numrat kujdestarë : 192 ,0290/326-250 & 0290/322-406.

Të ngjashme

Të tjera