Brenda një jave, Policia e Ferizajt ka hequr 20 patentë shoferë.

Raportohet edhe për 37 aksidente trafiku, derisa asnjë nuk ishte me fatalitet, 12 nga ta ishin me 23 persona të lënduar.

Raporti i plotë i Policisë:

Policia Rajonale e Ferizajt ka ndërrmarrë një sërë aktivitetesh në identifikimin e kundërvajtësve të ndryshëm në komunikacion, me qëllim parandalimin e aksidenteve. Në kuadër të këtyre aktiviteteve policia rajonale e Ferizajt gjatë javës që shkoi, nga data 15-21/05/2023 ka shqiptuar 1285 gjoba kundërvajtëse, ndërsa ka hequr edhe 20 patentë shoferë për drejtuesit që kanë shkaktuar kundërvajtje më të rënda në komunikacion.

Ndërsa, janë raportuar 37 aksidente, prej tyre:

– Aksidente me lëndime, 12

Persona të lënduar, 23

– Aksidente me dëme materiale, 25

Policia Rajonale e Ferizajt do të vazhdojë me aktivitete të shtuara, me synim parandalimin e aksidenteve në komunikacionin rrugor dhe apelon tek shoferët që të bëjnë kujdes në komunikacionin rrugor.

Ndërsa, ftojmë qytetarët që të bashkëpunojnë më policinë.

Për të gjitha kundërvajtjet që shkaktohen në komunikacion, të njoftojnë menjëherë policinë, stacionin më të afërt, apo përmes aplikacionit digjital ‘’Lajmëro Policinë ‘’ dhe në numrat kujdestarë : 192 ,0290/326-250 & 0290/322-406

Të ngjashme

Të tjera