Humanisti ferizajas Agon Zhinipotoku ka njoftuar se i porsalinduri nga Ferizaj ka nevojë për ndihmë.

Zhinipotoku njofton se Liori ka nevojë për 30 mijë euro në mënyrë që urgjentisht të niset për Turqi, përcjell TV TEMA.

Postimi i plotë:

Lutje urgjente për ndihmë Lior Bega ka nevojë për ne, i duhen 30 mijë euro për shërim

Tepër e dhimbshme, Liori i porsalindur 7 ditësh e sprovoi Zoti me një sëmundje në kokë dhe zemër, e që duhet të niset urgjent për Turqi.

Atij i duhen edhe 30 mijë euro, ngase pjesën tjetër e ka mbuluar Ministria e Shëndetësisë.

Familja apelon tek të gjithë njerëzit vullnetmirë që ta ndihmojmë vogëlushin e vogël, është gëzimi i parë i dy prindërve.

Andaj, ne do ta ndihmojmë që të arrihet shuma e nevojshme për shërimin e Liorit e do të jemi të hënën edhe në sheshin e qytetit tonë.

Zoti e shëroftë Liorin dhe të gjithë të sëmurët tanë🤲

Llogaria bankare: Avni Bega

Raiffeisen Bank: XK05 1504001002443275

SWIFT CODE: RBKOXKPR

Ferizaj

Agon Zhinipotoku – Humanist

Të ngjashme

Të tjera