Të shtunën e 22 korrik në fshatin Greme të Ferizajt organizohet dhurim vullnetar i gjakut.

Organizatorët ftojnë personat që kanë shëndet të mirë të paraqiten për të dhuruar gjak.

Dhurimi i gjakut organizohet tek xhamia e Spahiajve, fillon në ora 11:00 dhe vazhdon deri në ora 14:00.

Gjaku i dhuruar nga ju mund të shpëtoj jetën e dikujt tjetër.

Të ngjashme

Të tjera