Kryetari i degës së LDK-së në Ferizaj, Visar Azemi përmes një postimi në Facebook bëri të ditur se radhëve të kësaj partie iu kanë bashkangjitur dy hendbollistë të shquar nga ky qytet, Hamdi Salihu dhe Lulzim Shabani.

Ditëve të fundit në këtë parti ka nisur edhe procesi zgjedhor në disa nëndegë të komunës.

Postimi i plotë:

Të ngjashme

Të tjera