Sonte nga ora 18:30 fillon edicioni i 53-të i Festivalit të Teatrove në Ferizaj.

Edicioni i këtij viti i cili do të zgjasë nëntë ditë, ndërsa krahas shfaqjeve artistike, në programin e sivjetëm parashihen edhe mbajtja e paneleve të diskutimit dhe program i pasur artistik.

Festivali nis me shfaqjen “Gënjeshtari” të autorit Carlo Goldon, në regji të Ilir Bokshit me fillim nga ora 19:00.

Pas shfaqjes në oborrin e teatrit “Adriana” do të perforomojë këngëtari Shpat Deda me grupin e tij muzikor.

Programi i plotë i shfaqjeve të edicionit të 53-të, të Festivalit të Teatrove:

Lista e artistëve që do të performojnë në edicionin e 53-të, të Festivalit të Teatrove:

Të ngjashme

Të tjera