Policia e Kosovës ka njoftuar se është arrestuar ish-zyrtar i gjendjes civile në Ferizaj B.Xh., i cili dyshohet se derisa ishte në pozitën e ofiqarit e kishte keqpërdorur detyrën zyrtare duke e regjistruar një shtetas turk në sistemin elektronik të gjendjes civile, pa i plotësuar kriteret e fitimit të shtetësisë.

Më pas, shtetasi turk kishte arritur të merrte letërnjoftim dhe pasaportë të Kosovës.

Me vendim të prokurorit I dyshuari është dërguar në mbajtje për 48 orë.

KOMUNIKATA E PLOTË:

Të ngjashme

Të tjera