Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj në bashkëpunim me drejtorinë e arsimit, mbajti takim me drejtorët e shkollave të komunës së Ferizajt me qëllim të rritjes së sigurisë dhe bashkëpunimit për parandalimin e dukurive negative nëpër shkolla.

Në takimin i cili u mbajt të mërkurën, më 20.09.2023 në ambientet e Drejtorisë Rajonale të Policisë në Ferizaj, morën pjesë drejtori i Drejtorisë së Arsimit, Afrim Llabjani dhe 33 drejtorë të shkollave të mesme të larta dhe të ulëta të komunës së Ferizajt.

Major Xhavit Xhokli nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, njoftoi të pranishmit për mbajtjen e  ligjëratave në të gjitha shkollat e rajonit të Ferizajt, me tema të ndryshme për vetëdijesimin e nxënësve në parandalim e dukurive negative.

Majori Xhokli i siguroi të pranishmit se policia rajonale do të vazhdojë do të shtojë aktivitetet e policisë, pasi sipas planit ‘’ Siguria në shkolla’’ në parandalim të dukurive negative rreth dhe nëpër shkolla, përpos policëve  me uniformë janë të angazhuar edhe pjesëtarë të policisë me rroba civile.

Kësisoj, policia rajonale e Ferizajt do të organizojë takime me drejtorët e shkollave edhe në

komunat tjera të rajonit të Ferizajt.

Të ngjashme

Të tjera