1. Kabllot dhe perquesit elektrik krijojne rrjete te kryqezuar ne menyre kaotike neper rruget urbane dhe ne shtyllat elektrike ka nje kaos te pafund. Nga kaosi nuk shihen hidrocentrale kur privatizohet rrjeti distribucionit.
2. Cdo pune publike e ka nje defekt, kapaket e sahtave jane ose me poshte ose me lart, kubezat jane te thyera, rruget e reja jane me gropa, trotuaret kane defekte qe ta thyejne qafen.
3. Ndertimet jane pa plan ndersa rruget kthehen ne rrugica.
4. Pritet per certifikata dhe cdo gjashte muaj te duhet nje e re.
5. Pompat e benzines jane ne cdo kthese
6. Tokat rreth urave jane te zaptuara
7. Ne cdo fshat ka nje shtepi te re qe eshte dikah i lidhur me zyrtarin e prokurimit edhe sekretaret permanente te ministrive.
8 Ka lagje te nderkombetareve ku banojne krejt Minsitra e drejtore departamentesh.
9. Nuk ka furnizim te rregullt me energji elektrike.
10 Ne telefon paraqitet 4G por ne fakt funksionon si 2G.
11.Me shtrenjte eshte te shkruash SMS se te flasesh me ze.
12. Ka me shume te regjistruar me diplome master se bujq
13. Autostradat kalojne neper arat e kusherinejeve dhe dajave te pushtetareve.
14. Krejt gymet( palestrat e ushtrimeve) jane prona te kryeparlamentarit.
15. Vellau i presidentit eshte ne agjensionin e sigurimeve perfituesi kryesor
16. Ai qe humb garen per kryetar komune behet minisiter i puneve te jashtme.
17. Televizionin publik nuk e shikon askush perveç telenovelave
18. Post Telekomi eshte ne falimentim ndersa partneret dhe operatoret privat lulezojne.
19. Pulat vijne prej Brazili e mishi prej Belgjikes dhe Polonise.
20. OJQ-te mbajne konferenca nje ditore ne hotelin me luksoz te kryeqytetit zakonisht i vetmi.
21. Ne mes te qytetit ka ndertesa qe nuk jane prek qe 20 vjet- si puna e Grandit.
22. Asnje lende gjyqesore e lidhur me politikanet as nuk perfundohet e as nuk ekzekutohet.
23. Kompania me madhe e punesimit dhe turizimit nderkombetar eshte qeveria
24. Sirenat e makinave zyrtare perdoren kur zyrtaret shkojne ne katund
25. Pemet jane të dekoruar me qese najlloni
26. Pyjet prehen më leje të shtetit
27. Gazetaret më të pasur jane sekser të qeverise edhe bizensit
28. Drekat e darkat e zyrtareve jane me të shtrenjta se sigurimi I policise dhe zjarrefikseve

Të ngjashme

Të tjera