Ferizaj

31 Korrik, 2022

Kur sytë shohin ndryshe!

“Të diele të mbarë, bashkëqytetarë” dhe “Të diele të kënd...

Opinion

24 Korrik, 2022

Shteti nuk ndërtohet me afarizëm alla “Nasradinçe”

Shkruan: Visar Hoti, drejtor programi RTV TEMA Kur e pyetën Nasradinin: ...

Opinion

10 Mars, 2022

Varësia e nxënësve nga teknologjia

Shkruan: Egzona Ilazi Varësia e nxënësve nga teknologjia viteve të fundit ë...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura