Lëndohet një punëtor i KEDS-it në Ferizaj

Një punëtor i KEDS-it në Ferizaj me inicialet D.L, 61 vjeçar, është lënduar në vendin e tij të punës, teksa po punonte në një trafo. Ai ka pësuar djegie në fytyrë dhe në pjesën e epërme të trupit, ku pas trajtimit në Emërgjencën e Ferizajt është dërguar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës në Prishtinë.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.