Një ditë pas hapjes së fushatës zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme paralamentare, Aleanca Kosovare e Re mbajti një tubim me qytetarët e Ferizajt. Përfaqësues të këtij subjekti, thanë se  AKR-ja është  partia e vetme që e ka përgatitur planin për zhvillimin  e vendit dhe se sipas tyre vetëm AKR-ja mund ta luftoj korrupsionin.

“Jemi ne ata që luftojmë korrupsionin, ata të cilët nuk e zhvatin Kosovën, që e ngritin zhvillimin ekonomik, është AKR,  kurrë dikush qe eshte i korruptuar nuk mund ta luftoj ate. AKR eshte  e paster dhe ne jemi garancë per ju, prandaj qytetarë mos dëgjoni shumë demagoxhi, ata qe flasin shume nuk bejnë pune”, tha Pacolli.

 Kurse, Ferid Agani, kryetar i Partisë së Drejtësisë, parti kjo e cila është në koalicion me AKR-në dhe Nisma, tha se këto parti do ta shpëtojnë Kosovën nga korrupsioni e nepotizmi.

“Duhet të jemi të vëmendshem, duhet patur kujdes se kush votohet, koalicioni jone eshte mbledhur per të ofruar kuadro të deshmura, si garancë qe premtimet tona do të realizohen“, tha Agani.

Koordinatori i deges së AKR-së në Ferizaj, Ibrahim Hyseni, tha se presidenti i kësaj partie Behgjet Pacolli bëri shumë për Kosoven.

“Është personi i cili punësoi shumë punëtorë e që ndihmoi në zhvillimin e  Kosovës“, tha Hyseni.

Në listën e kandidatëve për deputetë të Kuvendit të Kosovës nga  Aleanca Kosova e Re në Ferizaj, janë Ekrem Mustafa dhe Sedat Ismajli.

Të ngjashme

Të tjera