SHSKUK dënon sulmin ndaj mjekut të SP të Ferizajt, Sefedin Fazliu

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, njofton se mbrëmë në vendin e tij të punës është sulmuar dr. Sefedin Fazliu, shef i Emergjencës në Spitalin e Përgjithshëm në Ferizaj, derisa po u ofronte ndihmë të lënduarve nga një aksident trafiku.

”Aktet e tilla të ushtrimit të dhunës ndaj mjekëve në detyrë në institucionet publike janë të papranueshme dhe të dëmshme, e të cilat e dëmtojnë rëndë imazhin dhe dinjitetin e mjekut, por e dëmtojnë edhe ofrimin e shërbimeve shëndetësore cilësore për gjithë qytetarët e Kosovës. SHSKUK kërkon nga organet e drejtësisë të merren me rastin me në fjalë dhe​​ sulmuesin e mjekut​​ ta nxjerrin si përgjegjës”, thuhet në reagimin e SHSKUK-së.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.