Rihapet edhe qendra tregtare “The Village”

     Pas gati dy muajsh të pauzimit të detyruar, të hënën, më 18 Maj do të rihapet edhe qendra tregtare “The Village – Shopping and Fun”.  Menagjmenti i qendrës më të madhe tregtare në Ferizaj, ka bërë të ditur se ka ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme për mbrojtjen e konsumatorëve, përfshirë këtu vendosjen e tabelave dhe posterave me njoftime për mbajtje të distancës, si dhe janë vendosur shenjëzimet për kapacitetin e lejuar të hyrjes së njëkohshme të konsumatorëve, veçmas për secilën shitore.   

Bëhet e ditur se shumë firma tashmë kanë publikuar ofertat e zbritjeve me rastin e rihapjes, ndërsa listës së brendeve që veprojnë në këtë qendër, së shpejti do t’i shtohen edhe 16 brende të reja.  

“The Village – Shopping and Fun” së shpejti edhe me 16 brende të reja

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.