Grenell dërgon porosi për takimin e Uashingtonit

Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë ka lëshuar një komunikatë me porosinë e Riechard Grenell,  vetëm 9 ditë para takimit në Shtëpinë e Bardhë ndërmjet  tij me përfaqësues nga Kosova e Serbia:    

 “Kjo mundësi e Shtëpisë së Bardhë i hapë dyert zhvillimit ekonomik dhe investimeve. Shtetet e Bashkuara të Amerikës shpresojnë se liderët në Kosovë dhe Serbi do ta shfrytëzojnë këtë shans për t’u rikthyer në dialog dhe për të filluar një epokë të re të stabilitetit dhe prosperitetit. Njerëzit e këtij rajoni nuk meritojnë asgjë më pak”,

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.