Nga e mërkura hapen çerdhet publike e private në Ferizaj

Pas bartjes së kompetencës nga niveli qendror në komuna për hapjen e çerdheve publike e private, përkitazi me situatën e pandemisë COVID-19, Drejtoria e Arsimit në Ferizaj  mori vendim që nga dita e mërkurë të hapen të gjitha çerdhet publike dhe private në Ferizaj.

Siç njofton komuna, funksionimi i këtyre çerdheve do të bëhet sipas protokollit të veçantë që do t’iu komunikohet institucioneve parashkollore nga Drejtoria e Arsimit për mbrojtje nga virusi COVID-19.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.