Britania e aprovon vaksinën e Pfizer-it

Nga java e ardhshme në Britaninë e Madhe fillon vaksinimi i popullatës me vaksinën Pfizer, e cila sot mori aprovimin e përdorimit nga Agjensioni Rregullator i Britanisë për barna dhe produkte shëndetësore (MHRA), bëri të ditur kryeministri Boris Johnson.

Britania është vendi i parë në botë i cili ka dhënë aprovimin për përdorimin e vaksinës e Pfizer/BioNtech, ndërsa deri sot ka porositur 40 milion doza për vaksinimin e 20 milion qytetarëve të saj.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220