Zemaj: 4 prej të lënduarve që po trajtohen jashtë vendit në gjendje stabile

Ministri në detyrë i Shëndetësisë Armend Zemaj, ka treguar për gjendjen shëndetësore të qytetarëve që u lënduan nga shpërthimi i bombolës së gazit në Ferizaj.

Nga kontaktet ditore që kemi me ambasadorët tanë në Turqi dhe Austri na është bërë e ditur që po vazhdon trajtimi i qytetarëve tanë që gjenden në këto shtete. Nga katër pacientët që kemi dërguar në Turqi, Fatime Haxhiademi dhe Faruk Salihu janë në intubacion, ndërsa Edon Bekteshi dhe Genc Sopa i janë nënshtruar operimit dhe gjendja e tyre shëndetësore është stabile.  Fidan Gashi dhe Enver Xhokli që janë në Austri janë në trajtim të mëtejmë dhe gjendja e tyre është stabile”, tha Zemaj.

Zemaj falënderoi shtetin e Turqisë dhe Austrisë për ndihmën e ofruar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220