Nxënësit deri në klasën e pestë do t’iu kthehen shkollave nga java e ardhshme

Ministria e Arsimit ka bërë të ditur se çerdhet, kopshtet, klasat përgatitore që mbajnë mësim në shkolla fillore dhe klasat nga 1 deri në 5,  do të vazhdojnë mësimin me praninë fizike të nxënësve në institucione nga data 12 prill.

Ndërkaq, për klasat 6 deri 9 nga shkollimi i mesëm i ulët, si dhe klasat 10 deri 12 nga shkollimi i mesëm i lartë, mësimi do të mbahet me platformat online.