Shënohet aksidenti i parë në rrethin e mesëm të “B. i Q.”

Pak pas orës 13:00 u shënua edhe aksidenti i parë në nënkalimin e ri të quajtur “Bashkimi i Qytetit”.

Fatmirësisht siç po shihet nga videoja e rastit, aksidenti është i natyrës së lehtë dhe pa të lënduar ndërsa kishte ndodhur tek rrethi në anën lindore të murit ndarës të Ferizajt.