Bashkimi i mbeturinave

Në rrugën “Kuvendi i Arbrit” në Ferizaj, është krijuar ky grumbull i mbeturinave.

Siç shihet nga fotot e dërguara nga qytetarët në redaksinë e TV Tema, grumbulli i mbeturinave është krijuar në dhe përreth kontejnerëve të mbeturinave në këtë rrugë.

Ka kohë që kompania e pastrimit “Pastërtia” vonohet në grumbullimin e mbeturinave dhe në disa pjesë të qytetit po shihen pamje të ngjashme.

Pamjet: