Dega e LDK-së në Ferizaj, ka vendosur që Sibel Halimi të jetë kandidate e këtij subjekti për kryetare të Ferizajt, në zgjedhjet e lokale të 17 tetorit. 

Në njoftimin e degës së LDK-së në Ferizaj, thuhet se për kandidaturën e Halimit është vendosur unanimisht. 

“Me intelektualen e veprimtaren, Sibel Halimi , do të ndryshojë qasja për pushtetin i cili me fitoren e saj do t’i kthehet qytetarëve. Është nder e respekt për ferizajasit, që për herë të parë në zgjedhje lokale për Kryetare të Komunës, ndonjë parti kandidon një femër. Me këtë vendim Lidhja Demokratike e Kosovës po bën si gjithherë edhe një histori të re”

thuhet në njoftimin e degës së LDK-së në Ferizaj.

Sibel Halimi, është anëtare e kryesisë qendrore dhe aktualisht zëdhënëse e LDK-së.

Për kandidaturën e mundshme të Sibel Halimit, Televizioni Tema kishte raportuar qysh më 30 qershor 2021.

Të ngjashme

Të tjera