Erdhi nga fshati Greme me biçikletë, por në qytet po ia heq një rrotë. Për Lorian Veselin, biçikleta e tij, e ka një rrotë tepër, sepse pasioni i tij për biçiklizmin ka bërë që ai me një rrotë të sillet nëpër botën e tij fëmijërore.

Loriani si 10 vjeçar ka filluar të bëjë akrobacione me biçikletë, por tash e një muaj biçikletën e nget  vetëm me një rrotë:

“Nga mosha 10 vjeçare e deri tani në moshën 14 vjeçare e kam ëndërr që ta ngasë biçikleten me një rrotë. Këtë ëndërr fillova ta realizoj me ushtrime çdo ditë, që një muaj arrita ta ngasë biçikletën vetëm me një rrotë, në rrugë, këtu tek Salla e Sportit, në lagjen time me shokë. Mirëpo këtu vijë me shok e ushtrojë çdo ditë.”

Lorian Veseli – Biçiklist

Ai dita ditës e zgjatë qëndrimin i tij mbi biçikletën një rrotëshe, thuaj se e përjashton edhe ligjin e gravitetit, tash ka arrit të qarkulloj 10 minuta me të. Loriani vazhdon që ta ngasë biçikletën me një rrotë, duke ëndërruar që në të ardhmen të merr pjesë edhe në ndonjë garë të Çiklizmit atraktiv. Këtë rrëfim për Lorianin dhe biçikletën e tij e bëmë në prani të babait të tij, i cili me modesti shikonte shkathtësitë e të birit.

Të ngjashme

Të tjera