Shiu i furishëm që ra sot, në Ferizaj shkaktoi dëme.
Si pasojë e reshjeve në rrugën Ferizaj-Shtime, në hyrje të fshatit Lloshkobare është rrëzuar një shtyllë elektrike.
Zëdhënësi i Policisë së Ferizajt, Kanun Veseli për TV TEMA thotë se nuk ka të lënduar dhe se rreth orës 19:45 ka rifilluar komunikacioni.

Komunikata e plotë e Policisë:

Ju njoftojmë se për shkak të reshjeve të shiut, rreth orës 19:00 në rrugën rajonale Ferizaj-Shtime (në hyrje të fshatit Lloshkobarë) është rrëzuar një shtyllë elektrike dhe një kulm nga llamarina e një objekti, ku është bllokuar rruga si dhe në rrugën ,,Epopeja e Jezercit’’ (afër pishinës ,,Ujëvara’’ ) janë rrëzuar dy drunjë dhe është bllokuar rruga.

Është njoftuar Drejtoria e Emergjencave e komunës, KEDS- i dhe zjarrfikësit, ndërsa patrullat policore janë vendosur në këto lokacione për të monitruar dhe drejtuar komunikacionin për në rrugë tjera/ dytësore.

Ndërsa në ora 19:45 janë liruar të dy këto rrugë dhe komunikacioni është duke u zhvilluar ngadalë, për shkak të kolonës së automjeteve. Të lënduar nuk ka.

Të ngjashme

Të tjera