Dogana e Kosovës ka identifikuar një automjet me mallra të kontrabanduara.

Përmes një njoftimi nga Dogana tregojnë se automjeti po transportonte vaj ushqimor serb, përcjell TV TEMA.

Vaji ishte në sasi prej 750 litrave, ndërsa mjeti dhe malli është konfiskuar.

Njoftimi i plotë i Doganës:

Në Mitrovicë njësitet e antikontrabandës të Doganës së Kosovës kanë arritur të identifikojnë dhe ndalojne një automjet transportues i cili pas ndalimit u kontrollua dhe ju gjetën mallra të kontrabnanduara. Automjeti  ishte duke transportuar vaj ushqimor me origjinë nga Serbia në sasi prej 750 litrave. Mallrat dhe automjeti janë sekuestruar derisa ka filuar procedura e kundërvajes doganore.

Të ngjashme

Të tjera