Në sheshin e Ferizajt ka filluar një iniciativë për mbledhjen e parave për Majlinda Musliun e cila vuan nga sëmundja Aneurizme e communcans arterior.

Majlinda është nënë e dy fëmijëve dhe ka gjendje të përkeqësuar shëndetësore, transmeton TV TEMA.

Shuma e nevojitur për mjekimin e saj është 25 mijë euro.

Për mbledhjen e këtyre të hollave ka bërë të ditur Driton Nuha i cili e ka teze Majlindën.

Postimi i tij i plotë:

Me emër të Zotit filluam këtë iniciativë për grumbullimin e parave të cilat i nevojiten tezes sime Majlinda Musliu për shërimin e sëmundjes nga e cila vuan ajo!

Bamirës Zoti kurrë mos ju harrofte !

Kontribo edhe ti, Shpëto një jetë!

Sheshi Ferizaj!

Të ngjashme

Të tjera