Të dielën në Ferizaj do të ketë ndërprerje 5 orëshe të rrymës.

Nga ora 09:00 deri në ora 14:00 disa pjesë të Ferizajt do të mbesin pa rrymë, përcjell TV TEMA.

Fabrika e gypave, rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë). fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), janë vendet që do mbesin pa rrymë.

Njoftimi i KEDS:

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Fabrika e Gypave 4   (kodi: 40041010) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Fabrika e Gypave 4. 

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Fabrika e Gypave 2   (kodi: 40041008) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Fabrika e Gypave 2. 

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik  dhe projektit të aprovuar.

3.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Fabrika e Gypave 3   (kodi: 40041009) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Fabrika e Gypave 3.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

4.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Kosova Petroll   (kodi: 40041003) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë). fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Të ngjashme

Të tjera